Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Flower Palace Hotel 4*

* de la 60€ 90€

Vialand, Istanbul, Turcia

Perioada promo Sezon 2019 *
Tip masa *
Pachet turistic personalizat *

Sunați pentru a rezerva Cerere oferta

Flower Palacen se află în inima cartierului Sultanahmet, la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de Palatul Topkapi și muzeul Hagia Sophia. Hotelul oferă camere cu Wi-Fi gratuit și un restaurant care servește delicatese turcești.

Toate camerele Hotelului Flower Palace au decor modern şi TV cu plasmă. De asemenea, fiecare cameră oferă aer condiționat, ceainic electric și minibar.

Restaurantul Flower Palace serveşte preparate culinare locale şi internaţionale într-un cadru relaxant. De asemenea, aveţi la dispoziţie un bar în hol, deschis pe tot parcursul zilei.

Hotelul oferă oaspeților servicii de spălătorie şi de curățătorie. Personalul poate aranja servicii de închiriere auto, precum şi excursii către diverse atracţii din Istanbul.

Hotelul Flower Palace este situat la 100 m de parcul Gulhane și la 500 m de Moscheea Albastră. Aeroportul Internaţional Atatürk se află la 18 km.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!