Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Despre noi

SC GROUP G4 PROMOTION SRL pentru ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS&TRAVELS | RO 15308727 | J03/ 406/ 2003 | Licenta turism nr: 700 / 22.01.2019 Polita asigurare Seria I nr: 50957 valabila: 10.12.2018 – 09.12.2019 – SC OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A.

Brevet turism nr: 10384 / 29.09.2005 – Titular: Nicolescu Carmen | A.N.S.P.D.C.P. nr. 16760 | M.D.R.T - 0800.86.82.82 - @ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS & TRAVELS este Marca Inregistrata cu nr. 138708 / 23.04.2015. Toate drepturile rezervate.

Puncte de lucru:

  1. BUCURESTI: Piata Natiunile Unite (Bloc Turn) nr. 3-5, bloc A, sc. 1, etaj 1, apart. 7, sector 4, 040012 - Bucuresti – Tel./Fax: 031 – 425 19 12 / 0755 195 555 / 0755 013 983; e-mail: info@ofertadevacanta.ro
  2. PITESTI: Str. Victoriei, nr. 9 - Pitesti, Jud. Arges - Tel.: 0755013981 / 0772271745; e-mail: info@activtours.ro

      3. PITESTI: Bd. Republicii, nr. 40, Bl. 1, Sc. A, Parter, Ap. 4 - 110011, Pitesti, Arges. Tel./Fax: 0213355455, 0755013983; e-mail: info@eventuria.ro


Avantajele Parteneriatului cu ACTIV TOURS – EVENTURIA

CINE ESTE ACTIV TOURS – EVENTURIA?

Din 2003 începând, ne-am dezvoltat, experimentat și instruit, ajungând să dispunem de personalul, baza de date și cunoștințele necesare, pentru a da un adevarat sens opțiunilor și prospecțiunilor Dvs., precum și pentru a vă materializa dorințele dumneavoastră, indiferent de destinația sau tipul de produs travel pe care îl vizați. Cele mai noi și relevante informații vă vor fi furnizate de consultanții noștri, specializați și profesioniști.

Cu activități desfășurate în întreaga Europă și nu numai, noi deținem, ca parteneri vechi și de încredere, o rețea globală de colaboratori (DERTOUR, TUI, PULLMANTUR etc.), companii experte în domeniu, generând multiple oportunități către afaceri de calitate, conducând la creșterea motivației și satisfacției Dumneavoastră în urma călătoriilor efectuate (business sau leisure/holidays)!

A. CE CÂȘTIGAȚI DACĂ LUCRAȚI CU NOI?

Brand cu reputație bună în piață, siguranță, profesionalism, competitivitate
Touroperator din 2003, cu furnizori proprii și direcți
Echipă tânără, flexibilă, dinamică, formată din profesioniști, suport 24h/24h, 7 zile/7
La noi, TURISTUL/CLIENTUL ESTE PRIORITATEA NR. 1
Experți în domeniul nostru de activitate, cu experiență considerabilă
Organizatori de călătorii „tailor-made” - complete, bugetate și adaptate nevoilor clienților noștri
Flexibilitate în condițiile de colaborare și buni parteneri, loiali, serioși, de încredere
Bonusuri și surprize în funcție de calitatea cooperării și avantaje pe termen lung.

B. CE PIERDEȚI DACĂ NU LUCRAȚI CU NOI?

Un partener serios și de încredere, pe care vă puteți baza în orice moment
Beneficiul de a nu avea surprize neplăcute în vacanța Dvs. sau călătoriile de afaceri
Tarife avantajoase și pachete tailor-made adaptate nevoilor Dvs., la cel mai bun raport calitate – preț, în funcție de prioritățile Dvs.
Consultanță de specialitate / agent dedicat, adecvată nevoilor Dvs. de organizare a unei călătorii reușite din toate punctele de vedere (servicii complete și complexe)
Suport 24h/24h, 7 zile/7
Posibilitatea de a vă motiva angajații oferindu-le beneficiile Tichetelor de vacanță, comercializate printr-un partener de încredere (pentru tot ceea ce înseamnă piața internă).

De ce sa alegem ACTIV TOURS&TRAVELS? Avantajele achizitionarii pachetelor turistice la recomandarea agentiei Dvs. de turism

Datorita faptului ca preferintele turistilor nostri au inceput sa fie variate si din ce in ce mai exigente, agentia de turism touroperatoare (cu contracte directe cu partenerii externi si producatoare a pachetelor de vacanta proprii) ACTIV TOURS&TRAVELS ofera o paleta larga de servicii turistice, atat pentru concediile petrecute in tara, cat si pentru vacantele petrecute in afara granitelor.

Desi simplu la prima vedere, alegerea unui sejur reprezinta un proces destul de complex, care include, pe langa informatii despre destinatia aleasa, si cunostinte specifice cu privire la produsul turistic. Astfel, pe langa cea mai potrivita destinatie de calatorie pentru el si familia sa, turistul este pus in fata faptului de a decide modalitatea de transport, tipul de cazare, masa si toate celelalte elemente care intregesc un pachet turistic. Aici intervine rolul agentiei de turism, respectiv acela de a simplifica procesul de cumparare si de a oferi consiliere adecvata si avizata clientilor sai.

Agentiile de turism dispun de o baza de date rezultata in urma colaborarii cu alte agentii si operatori de turism nationali si internationali, informatii care nu sunt la indemana clientilor individuali, astfel incat oferta poate fi destul de generoasa, agentia reprezentand, practic, interfata dintre furnizorii de servicii turistice (linii aeriene, companii de transport, hotelieri, restaurante, ghizi) si turist.

Avantajele achizitionarii de pachete turistice de la firmele specializate sunt multiple si de luat in considerare. Uneori, chiar si alegerea destinatiei poate fi dificila pentru cei nehotarati. Astfel, agentul de turism, consiliaza clientul, in incercarea de a-i oferi cea mai buna varianta, scutind munca turistului de a se informa, adeseori pe cont propriu si din surse care nu sunt tocmai credibile, ii ofera sfaturi si acorda informatii cu privire la bagaje, cursul de schimb ori la avertismentele de calatorie. Agentul poate cunoaste personal destinatia pe care o promoveaza in urma vizitelor facute de el sau de colegii sai la fata locului, oferind astfel informatii pertinente si detaliate, inclusiv orarele mijloacelor de tansport locale, programele magazinelor, locatii de evitat, diverse costuri, taxi, bacsisuri etc. Pregatirea pe cont propriu a unei calatorii, achizitionarea componentelor pachetului separat (cazare, transport, masa) si informarea asupra obiectivelor turistice necesita mult stress si ore petrecute individual in fata calculatorului ori a unei reviste de specialitate, ca sa nu mai mentionam si investitia de timp si bani in info-tour-urile efectuate de catre agenti pentru o informare cat mai buna asupra destinatiei.

Un alt avantaj important este pretul mai scazut oferit de agentia de turism, mai ales la pachetele ce au toate serviciile incluse, datorita faptului ca la baza conceperii pachetului stau contingentele mari cumparate in avans de la furnizorii de servicii turistice, beneficiind astfel de tarife mai mici fata de cele afisate sau comunicate individual turistului de catre acestea. Internet-ul si website-urile care afiseaza preturi de dumping trebuie neaparat verificate intr-o agentie de turism – agentul Dvs. De turism va poate confirma daca acel pret este real sau sunteti pasibil de a suporta o pierdere materiala, ca sa nu mai spunem de ratarea vacantei dorite.

Prin incheierea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice cu agentia de turism, clientul primeste toate documentele de calatorie necesare si ii este mai usor sa remedieze orice neajuns intervenit sau probleme aparute prin contact direct cu agentia, decat sa negocieze singur cu hotelul, cu compania de transport, ori, cel mai rau, cu un website al carui sediu este un offshore si la ale carui nr. de telefon nu raspunde nimeni. De asemenea, turistul este asigurat si pentru insolvabilitatea sau falimentul agentiei de turism, putand solicita plata unor despagubiri, in functie de conditiile si termenii stipulati in contract. ACTIV TOURS&TRAVELS si-a construit segmentul de clienti cu greutate si in timp, cu munca asidua si perfectionare continua a agentilor, incepand inca din anul 2003, cucerind pas cu pas, treapta cu treapta reputatia si turistii, mergand pe recomandarea din om in om si nu pe o reclama agresiva, informandu-si clientii cu privire la ofertele speciale prin Newsletter saptamanal, lucrand individual pentru a oferi turistilor sai vacante de neuitat (pachetele noastre sunt atat prefabricate, cat si la cerere, in functie de preferinte), la bugetul dorit! Noi nu dorim sa nemultumim turistii nostri, pentru ca activitatea noastra este una facuta din pasiune, este realizarea visului/hobby-ului managerului agentiei, d-na prof. Carmen Nicolescu, care isi doreste ca fiecare turist sa revina din vacanta ACTIV la fel de multumit ca propria-i persoana!
ACTIV TOURS&TRAVELS este agentie acreditata DERTOUR Germania, beneficiind de siguranta pachetelor si serviciilor oferite de catre acest touroperator german si grupul REWE, din care fac parte touroperatori specializati pe diferite destinatii, oferind zboruri charter din Germania si pachete turistice unice cum ar fi DISNEYLAND, la preturi bune si conditii peste medie: MEIER`s, ITS, JAHN REISEN, TJIAREBORG; partener inca din 2003 Eurolines si acum TUI TRAVEL CENTER; agentie acreditata PULLMANTUR Spania, touroperatorul care opereaza charterele pentru REPUBLICA DOMINICANA si MEXIC din Madrid, cu preturi foarte bune, ca si Croazierele PULLMANTUR, cele mai recunoscute in lume! Toate aceste companii sunt touroperatori turistici de talie mondiala, nu doar europeana, iar faptul ca ACTIV TOURS&TRAVELS se numara printre agentiile acreditate de ei este pentru noi un motiv de mandrie si de recunoastere a seriozitatii si competentei, iar pentru turistii nostri un MOTIV IN PLUS DE A STI ca la noi nu isi risca economiile pentru vacanta dorita!

ACTIV TOURS&TRAVELS este si producatorul nr. 1 de pachete de evenimente, prin produsul testat inca din 2009 si lansat in piata romaneasca in 2011 – EVENTURIA (www.eventuria.ro) – cu furnizori proprii si variante de cazare la preturi foarte bune si verificate din punct de vedere al raportului calitate-pret, cat si al feedback-ului turistilor nostri! Astfel, puteti face un Citybreak in care va puteti bucura de un shopping, o vizita culturala sau pur si simplu, un minisejur relaxant, participand si la un eveniment la care va puteti bucura de spectacolul artistului/artistilor preferati sau al sportivilor/echipei ai carei fan sunteti!
In momentul achizitionarii pachetului turistic de la agentie, clientul are posibilitatea de a incheia pe langa asigurarea medicala si o asigurare storno (Turist Plus – Generali sau Travel – Mondial Assistance) pentru acoperirea pierderilor cauzate in urma anularii calatoriei de catre acesta datorita unor evenimente neprevazute, lucru care ii permite rambursarea sumei platite.

Agentia noastra de turism poate facilita obtinerea de vize pe orice destinatie unde sunt cerute si poate pune la dispozitie ghid specializat sau insotitor de grup care are responsabilitatea sigurantei turistilor si a bunei desfasurari a calatoriei.

In concluzie, prin cumpararea pachetelor turistice de la agentia de turism ACTIV TOURS&TRAVELS, atat prin intermediul website-urilor www.activtours.ro, www.eventuria.ro cat si prin prezenta in agentie sau conversatia telefonica cu Consultantul Travel Specializat, TURISTUL beneficiaza de servicii complete, tarife scazute si reale, siguranta, facilitati de plata in rate, servicii locale aditionale sigur mai ieftine (transferuri, inchirieri masini, excursii, asistenta turistica si tururi de oras, rezervari de bilete la teatre, etc.), economie de timp, avand si posibilitatea de a-si estima bugetul total necesar vacantei inca din momentul achizitionarii acesteia, fara surpriza unor costuri ascunse ce obliga turistul la plata acestora la destinatie. Si nu in ultimul rand, noi va tinem la curent cu cele mai bune oferte de early booking/rezervari timpurii, last minute/oferte speciale de ultima ora si alte discount-uri lansate pe piata, astfel incat DUMNEAVOASTRA sa fiti permanent informat si sa va bucurati de cele mai bune variante de petrecere a vacantei!
Continua