Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Castelul Regelui, Dragonului & Cavalerilor Legoland 3*

* de la 174€ 200€

LegoLand, Germania

Perioada promo Sezon 2019 *
Tip masa *
Pachet turistic personalizat *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Legoland Germania este un parc de distractii ideal pentru familii cu copii, situat la aproximativ o ora de mers cu masina de Munchen sau Stuttgart. Parcul este impartit in 8 arealuri cu peste 50 de atractii, spectacole, workshop-uri si modele fascinante construite din peste 50 de milioane de piese LEGO. Parcul isi invita vizitatorii la distractie si aventura!

Facilitati: noul complex, format din 3 cladiri – Castelul Regelui, Castelul Dragonului, Castelul Cavalerilor - este situat langa parc si are vedere catre Satul de vacanta si padure; orice copil se smite aici ca un adevarat erou; complexul dispune de restaurant a-la-carte cu terasa, bar, lift, parcare, WiFi in locurile publice; lac cu plaja de nisip amenajata, program de animatie, 3 piste pentru biciclisti, teren de joaca pentru copii; contra cost – bowling, minigolf.
Dotari camere: 134 camere de cca. 30mp, formate dintr-o zona de zi cu pat dublu si o zona de dormit cu paturi supraetajate, baie proprie, uscator de par, TV satelit, seif, minifrigider.

Reducere Early Booking:
50 EUR/camera/sejur pentru rezervari pana la cu 45 zile inainte de intrare

Nota:
Tariful de “noapte suplimentara” include mic dejun, dar nu include intrare in parc
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
-Reducere Early Booking: 50 euro / camera / sejur pentru rezervari efectuate cu cel putin 45 zile inainte de check-in;

TARIFE 2019:


Reduceri:
Pana la 2 ani, copiii beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar.

Tarifele includ: cazare cu mic dejun si 2 zile consecutive de intrare in parc.
Tarifele nu includ: transport, asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale, dar recomandate), taxa de statiune (se achita local).

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!