Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Bike Tour Paris

* de la 34€

Sezon 2019

Pachet Bike tur ghidar
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Pachete Bike in Paris :

"Paris pe malul Senei"
- tur (3 ore): Repere - turul cu bicicleta de-a lungul Senei, inclusiv Turnul Eiffel: Plecare zilnică cu ghid vorbitor de engleză: 10am.
În timpul acestui tur cu ghid, veți descoperi Parisul de-a lungul râului Sena, clasificat de UNESCO drept patrimoniu cultural mondial din 1991. Vă așteaptă un spectacol unic! Începem pe malul drept al râului Sena, trecem pe Pont Marie și descoperim Parisul de-a lungul istoriei și podurilor sale.
De la Catedrala Notre-Dame până la turnul Eiffel, de la palatul Chaillot până la palatul din Louvre, în timpul mai multor opriri pe poduri de prestigiu, ghidul dvs. vă va arăta cele mai frumoase unghiuri și perspective ale monumentelor.


"Parisul etern" - tur (3 ore): Excursie cu bicicleta prin inima Parisului, inclusiv minunatul cartier Marais și Notre-Dame: Plecare zilnică cu ghid vorbitor de engleză: 2:30pm.
Scopul acestei vizite este să te uimească, și așa va fi când vei descoperi Parisul, atât cel istoric, cât și cel contemporan, cu bicicleta, împreună cu ghidul tău profesionist. Plecând de la împrejurimile futuriste ale orașului Beaubourg, explorați cartierul Marais, renumit și în prezent pentru stilul său, care găzduiește unul dintre cele mai frumoase locuri din Paris: Place des Vosges.

"Gustul Parisului"- tur (4 ore): Excursie cu bicicleta prin Parisul parizienilor, inclusiv o degustare delicioasă a mâncării dintr-o piață tipic pariziană. Plecare în fiecare vineri și duminică, cu ghid vorbitor de engleză 9.30am.
Urmând această aventură a gustului, deveniți un parizian adevărat și mergeți spre locurile preferate ale localnicilor. Comparați arhitectura Centrului Pompidou cu cea modernă a Bibliotecii Națională Francois Mitterrand; vă vor fi sugerate și alte locuri, astfel încât pe parcursul vizitei dvs. să puteți trăi mai bine viața unui parizian autentic.

"Paris și Luvru"- tur cu bicileta si turul muzeului (4 ore): Turul cu bicicleta vă va purta prin Paris, până la Luvru, unde veți vizita muzeul însoțit de un ghid vorbitor de engleză. Plecare cu ghid vorbitor de engleză în fiecare sâmbătă, la 9.30am.
Vizitarea Parisului și a muzeului Luvru, pe îndelete, este acum posibilă! O oportunitate unică de a descoperi cel mai mare muzeu din lume, fără să stai la coadă, și cea mai frumoasă capitală din lume, fără blocaje în trafic. O vizită combinată cu bicicleta într-un grup mic care trece în revisă fiecare monument, și conectează cele mai frumoase capodopere atât din trecutul celebru cât și din cel mai puțin cunoscut al capitalei.

"Paris Giverny"- tur cu bicileta si turul muzeului (8,5 ore): Tur cu bicicleta de la Vernon până la Giverny, inclusiv o vizită în minunata casă a celebrului pictor impresionist Claude Monet. Plecare cu ghid vorbitor de limbă engleză în fiecare joi, la 10:00am.
Pășiți în lumea lui Claude Monet, marele maestru al impresionismului. O călătorie unică pentru a stimula toate simțurile, inclusiv o plimbare cu bicicleta cu ghid, o vizită la reședința lui Monet și o întâlnire cu un artist local. Veți fi absorbiți în trecutul lui Monet, de la casă și grădini până la locurile sale preferate, care l-au inspirat, făcând, de asemenea, o vizită la un artist pentru a împărtăși experiența lui de a trăi în Giverny.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Tur cu ghid (3 ore)
Maximum 15 persoane / ghid

Preț

Paris pe malul Senei - Adult (min. 2 pers)

34,00 €

Paris pe malul Senei - 12 - 18 ani

29,00 €

Parisul etern - Adult (min. 2 pers)

34,00 €

Parisul etern - 12 - 18 ani

29,00 €

Gustul Parisului - Adult (min. 2 pers)

79,00 €

Gustul Parisului - 12 - 18 ani

69,00 €

Paris și Luvru - Adult (min. 2 pers)

120,00 €

Paris și Luvru - 12 - 18 ani

110,00 €

Paris Giverny - Adult (min. 2 pers)

130,00 €

Paris Giverny - 12 - 18 ani

120,00 €


Pretul include:
- Ghid profesionist (franceză, engleză, germană, spaniolă - conform programului *)
- Bicicleta confortabilă + Accesorii: Coș de cumpărături, Cască, Rain-poncho, vesta reflectorizantă Scaun pentru copii (până la 25 kg)
- Food tasting: Cafea și croissant, brânzeturi tradiționale și deli-carne, la pachetul Gustul Parisului
- Bilete Skip the Line, la pachetul Paris și Luvru
- Tren Paris - Vernon, la pachetul Paris Giverny

Pretul nu include:
- Transport
- Cazare
- Mese
- Taxe locale
- Taxe trusitice
- Taxe de oras

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!