Coș Produse

 • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Bike Tour 5 zile, De la Loire la Indre cu bicicleta

* de la 340€

Sezon 2019

Sejur 4 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Această excursie cu bicicleta vă va duce din Tours prin podgoriile Vouvray, apoi de-a lungul malurilor fluviului Loire, până la castelul Chaumont sur Loire cu uimitorul său Festival Internațional al Grădinilor. Veți descoperi, de asemenea, siturile remarcabile din Loire Valley, cum ar fi castelul de Chenonceaux, orașul regal Amboise și Grădinile Renaissance din Villandry ... dar și unele comori ascunse pe pistele de ciclism "Indre à Vélo"!
 • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
 Ziua 1: Sosirea în Tours
Aveți timp să vă bucurați de cartierele vechi și vibrante ale orașului Tours și în special de "Place Plumereau", o piață frumoasă, cu case din lemn. Nu ratați splendida catedrală gotică.

Ziua 2: Tours - Amboise | 36 km
Pentru prima parte a turului, plecați din Tours urmând râul Loire și pistele de ciclism "Loire à Vélo". Plimbați-vă prin viile Vouvray unde se produce vin alb strălucitor, în tăcerea pivnițelor săpate în piatra "tuffeau". Continuați spre Amboise pentru a descoperi castelul regal unde trăiau cei mai mari regi din Franța. Câteva străzi mai departe, veți admira Conacul Clos Lucé, ultima casă a lui Leonardo Da Vinci.

Ziua 3: Amboise - Chenonceaux | 50 km
Pistele de ciclism "Loire à Vélo" vă vor duce de la vii la malurile fluviului Loire până la Chaumont-sur-Loire, al cărui castel din secolul al XV-lea domină cu mândrie orașul și râul. Nu ratați extraordinarul Festival Internațional al Grădinilor! Acum puteți ajunge la faimosul Château de Chenonceau, care se întinde elegant cu râul Cher și care a fost scena unei rivalități celebre în istoria franceză: cea a lui Diane de Poitiers și a Caterinei de Medici.

Ziua 4: Chenonceaux - Azay le Rideau 58 km
Pedalați prin zona rurală liniștită Touraine, la fosta mănăstire Cormery, apoi sprre impresionanta Cetatea medievală din Montbazon! Acum urmați frumosul drum Indre à Vélo, presarat cu mori, pentru a ajunge la satul Azay le Rideau și la castelul său romantic, o minune renascentistă într-un cadru de apă și verdeață.

Ziua 5: Azay le Rideau - Tours | 43 km
În ultima excursie pe bicicletă, urmați traseele de ciclism "Loire à vélo" pentru a ajunge la Villandry și faimoasele sale grădini renascentiste "în stil francez". Bucurați-vă de "grădina de bucătărie ornamentală", "grădina iubirii", "grădina de apă" și "grădina soarelui". Întoarceți-vă la Tours, urmând traseele rurale linistite.
*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Tariful include:
 • Cazare 4 nopti la hoteluri de 2-3 stele(Pachet Standard - 340 €/pers, Spuerior hoteluri 3-4* - 440 €/pers, Deluxe hoteluri 4* - 585 €/pers)
 • Masa Mic dejun
 • Transfer bagaje
 • Dosar cu harti si brosuri turistice (engleza,franceza,germana)
 • 24/7 asistența telefonica
 • Taxa de oras
Tariful nu include:
 • Asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
 • Transport (optional, se poate asigura la cerere)
 • Taxa de statiune
 • Mese Cina si Pranz
 • Intrare la obicetive turistice (60 €/pers - Château d'Amboise, Domaine de Chaumont-sur-Loire (Castelul + grădină), Castelul Chenonceaux,Villandry Gardens (vizitarea grădinilor),o prezentare a unei pivnițe și o degustare a 4 vinuri AOC "Touraine")
 • Bicicleta (4 zile - Hybrid bike "GITANE Silence” 70 €, "SCOTT SUB SPORT 20” 90 €, Electric assistance bike 115 €)
 • Alte servicii neincluse in pachet

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

 1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
 2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
 3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
 4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
 5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
 6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
 7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
 8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!