Coș Produse

 • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Bike Tour 4 zile, descopera Blois

* de la 225€

Sezon 2019

Sejur 3 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Bucurați-vă de hotelul dvs. situat în inima orașului regal Blois, de unde puteți străbate centrul istoric al orașului, în libertate deplină, de-a lungul străzilor sale pavate și vizita castelul: o bijuterie arhitectonică franceză.
3 tururi cu bicicleta vă vor aduce între râul Loire, podgorii și păduri până la cele mai prestigioase châteaux: Chambord, Cheverny și Chaumont-sur-Loire!
 • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Ziua 1: Sosirea în Blois + excursie la Chaumont-sur-Loire 40 km
Mergeți la vest de-a lungul râului Loire, urmând traseele "Loire à Vélo"! Veți ajunge la impresionantul Château de Chaumont sur Loire din secolul al XV-lea. Nu pierdeți extraordinarul festival de grădină "Festival des Jardins" între sfârșitul lunii mai și jumătatea lunii octombrie! Traversați râul Loire pentru a vă întoarce la Blois.

Ziua 2: Excursie la Chambord 40 km
Veți urma malurile râului Loire și apoi veți continua prin bogata pădure Domaine de Chambord, unde este esențială oprirea pentru a vizita cel mai faimos și maiestuos castel din Valea Loarei. În splendoarea sa renascentistă, Château de Chambord are nu mai puțin de 440 de camere. Puteți explora, de asemenea, parcul său de 5433 de hectare (13425 de acri), înainte de a porni din nou pe traseele către Blois.

Ziua 3: Excursie la Cheverny 49 km
Traseul dvs. vă duce prin câmpuri și podgorii, precum și o serie de sate, prin Château de Troussay, un fermecător conac renascentist și Château de Cheverny, remarcabil pentru apartamentele sale mobilate și luxoase, care au inspirat viziunea lui Hergé asupra lui Marlinspike în Aventurile lui Tintin!

Ziua 4: Plecare în timpul zilei
*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Tariful include:
 • Cazare 3 nopti la hoteluri de 2-3 stele (Pachet Standard - 225 €/pers, Spuerior hoteluri 3-4* - 260 €/pers, Deluxe hoteluri 4* - 340 €/pers)
 • Masa Mic dejun + 1 Cina
 • Transfer bagaje
 • Dosar cu harti si brosuri turistice (engleza, franceza, germana)
 • 24/7 asistența telefonica
 • Taxa de oras
Tariful nu include:
 • Asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
 • Transport (optional, se poate asigura la cerere)
 • Taxa de statiune
 • Mese Cina si Pranz
 • Intrare la obicetivele turistice din program (60 €/adult)
 • Bicicleta/sejur (Hybrid bike "GITANE Silence” 60 €, "SCOTT SUB SPORT 20” 80 €, Electric assistance bike 90 €)
 • Alte servicii neincluse in pachet

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

 1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
 2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
 3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
 4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
 5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
 6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
 7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
 8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!