Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Aparthotel Bcn Montjuic 3*

* de la 100€ 134€

OpenCamp, Barcelona

Perioada promo Sezon 2019 *
Pachet turistic personalizat *

Sunați pentru a rezerva Cerere oferta

Acest hotel de apartamente de designer este situat la poalele dealului Montjuïc, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Plaça d'Espanya și de stația autobuzului care circulă către aeroport. Oferă acces gratuit la conexiunea WiFi și o terasă amplasată pe acoperiș, cu solar și piscină sezonieră.

Bcn Montjuic se află la 5 minute de mers pe jos de centrul comercial Las Arenas şi la câţiva paşi de Stadionul Olimpic. În centrul oraşului Barcelona se poate ajunge cu autobuzul sau metroul în 15 minute.

Toate camerele de la Montjuic sunt moderne și au aer condiționat și sistem de încălzire. Acestea includ, de asemenea, un TV cu ecran plat, o zonă de relaxare și o bucătărie cu frigider și cuptor cu microunde.

În plus, apartamentele au o zonă de living cu o canapea extensibilă, o baie privată și o bucătărie utilată, cu mașină de spălat. Se asigură lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții pot utiliza sala de gimnastică la un cost suplimentar.

Aparthotel Bcn Montjuic include o sală cu televizor, precum și o recepție cu program nonstop și un birou de turism unde oaspeții pot organiza vizite la punctele de atracție locale. Se oferă şi un serviciu de spălătorie.

  • Perioada noiembrie 2018

Scrie o recenzie

  

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!